Musse & Helium, del 4

Barnboksfenomenet Musse & Helium har sålt över 100 000 exemplar och legat på topplistorna utan avbrott sedan maj 2019. Nu kommer fjärde boken i serien. I samband med utgivningen av del 4 så kommer även en pysselbok och en målarbok.

Världens starkaste flicka fyller 75 år

Pippis 75-årsjubileum firas med en hel rad oemotståndliga böcker – från pekböcker för de allra yngsta till det nyillustrerade favoritäventyret Pippi på rymmen. Vid sidan av alla böcker ges dessutom ut flera roliga och utmanande pysselböcker, målarböcker och spel! Håll tillgodo!

Läsålder 0-3 år 

Pippi Långstrump figurskuren pekbok av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Läs och lek med en figurskuren pekbok i storformat formad som Pippi Långstrump! Det här är det första mötet med Pippi, Tommy & Annika, Herr Nilsson, Lilla Gubben och alla de andra för de minsta.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-figurskuren.jpg

Pippi kan allt: pekbok och kubpussel av Astrid Lindgren. Illustrationer: Svensk Filmindustri

Fin presentbox med både bok och kubpussel! I en helt ny pekbok får du följa med Pippi Långstrump när hon hittar på en massa spännande saker. De roliga klossarna kan byggas ihop till sex olika pusselmotiv. Med bilder från de klassiska spelfilmerna med Inger Nilsson.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-kan-allt.jpg

Jag målar med Pippi Långstrump av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

En formskuren målarbok med Pippi och alla hennes vänner. Målarboken innehåller delvis helt nytt bildmaterial ur Ingrid Vang Nymans bildskatt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jag-målar-med-pippi.jpg

Läsålder 3-6 år

Pippi firar födelsedag av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Vi firar Pippi med en ny, härlig bilderbok. Och Pippi vet minsann hur en födelsedag ska firas! En lekfull, generös berättelse med delvis helt nytt bildmaterial har blivit en stor bilderbok med guldomslag, jubileet till ära. 5 kr/såld bok går till Rädda Barnen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-firar-fodelsedag-1.jpg

Pippi på rymmen av Astrid Lindgren och Fabian Göranson

Tommy och Annika längtar efter äventyr! En solig sommardag tröttnar de på att rensa jordgubbslandet och bestämmer sig för att rymma. För att lugna sin mamma tar de med sig Pippi och tur är väl det! Nu har den älskade berättelsen för första gången illustrerats och det är serieskaparen Fabian Göranson som fick det ärorika uppdraget. Det är fartfyllt, spännande och mycket att titta på!BildLadda upp en bild, välj en från mediabiblioteket eller lägg till en med dess URL.Ladda uppMediabibliotekInfoga från URL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-på-rymmen.jpg

Pippi Långstrump: Pyssla, måla och läs av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

I den här roliga pysselboken hittar du allt från rolig läsning, kluriga pyssel, målarsidor till mycket annat spännande som räcker länge.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-måla-läs.jpg

Pippi Långstrump Rim memo av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Strumpa och rumpa, paket och staket. Det här är ett roligt och lärorikt memospel som tränar både minnet, bildsinnet och ordförrådet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-rim-memo.jpg

Läsålder 6-9 år

Pippi Långstrump av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Pippi Långstrump är den allra första boken om Pippi Långstrump. Nu utkommer boken, tillsammans med Pippi Långstrump går ombord och Pippi Långstrump i Söderhavet, i fina nyutgåvor med restaurerade fyrfärgsillustrationer av Ingrid Vang Nyman.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi.jpg

Pippi Långstrump går ombord av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

I den andra boken om Pippi får vi följa med när Pippi köper arton kilo karameller, när hon går på marknad och tämjer boaormar, och när hon tar Tommy och Annika till en öde ö och är skeppsbruten i två dagar. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-gar-ombord.jpg

Pippi Långstrump i Söderhavet av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

I tredje boken om Pippi letar barnen efter en spunk och ordnar frågesport på Pippis vis. Tommy och Annika får följa med till Kurrekurreduttön i Söderhavet och till sist äter de krumelurpiller – då behöver de aldrig bli stora …

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pippi-i-soderhavet.jpg