Bokhandeln goes Konstvandring i Dalsland!

Jag är inte bara bokhandlare, jag är fotograf också, eller försöker vara i varje fall.
Nu på torsdag, Kristi himmelsfärdsdag den 30:e maj så startar den årliga Konstvandring i Dalsland. Öppet torsdag 30 maj- söndag 2 maj, kl. 11-18.
Jag medverkar för andra året och kommer att ha min utställning i Svarttjärn. Så ni är förstås varmt välkomna att ta er en tur till Svarttjärn. När ni ändå är där så kan ni passa på att besöka Karin i Alsbyn och hennes utställning. Hon medverkar också för andra året.
Jag hoppas att få träffa många av er under dessa dagar.

När jag är och tar emot er i Svarttjärn så sköter Britt-Marie Wittenkamp butiken. Så tro inte att det är stängt. OBS! Edit, det är nu osäkert om Britt-Marie kan vara i butiken. Så ev. håller den stängt, eller öppet med avvikande öppettider.

Ser ni en lada med ett fönster där man har utsikt över ett skogstjärn så har ni kommit rätt.