Författarbesök 1 april kl 10.30

Torsdagen den 1 april släpper Åmålsförfattarna Peter Mohlin och Peter Nyström ”Den andra systern” som är uppföljaren på succédebuten Det sista livet.

I samarbete med Bokdagar i Dalsland, Bibliotek Dalsland och Norstedts förlag kommer författarna till Bengtsfors Bokhandel den 1 april och signerar sina böcker kl 10.30-11.20

Debutboken ”Det sista livet” fick priset ”Crimetime Award Årets deckardebut 2020!”

Juryns motivering:

”Action, psykologisk thriller och kriminalroman i ett. En gedigen och mogen debut som lovar mycket – och också håller sitt löfte. Här blir man underhållen och berörd hela vägen. Viktiga frågor om klass, identitet och lojalitet får ta plats utan att historien tappar sitt höga, bladvändarvänliga tempo. Viimponeras av de psykologiskt komplexa och fint gestaltade karaktärerna, och då särskilt den sörjande mannen som inte hittat sin plats i livet. Här tecknas också en nyanserad och levande bild av Värmland, från gräddhyllan till bilverkstaden. Det här är en spänningsroman av internationell klass, som har alla förutsättningar att lägga grunden till en långlivad och omtyckt deckarserie. Vi vill ha mer! Crimetime Award Årets deckardebut 2020 går till Peter Mohlin och Peter Nyström för Det sista livet.”

”Peter Mohlin och Peter Nyström är en författarduo med en berättarförmåga bortom det vanliga.” Lotta Olsson, DN

Missa inte detta tillfälle att få din bok signerad och en liten pratstund med författarna.

I dessa pandemitider så köar vi utomhus.

Varmt välkomna.