Författarbesök lördagen den 8:e februari kl. 11.00 – 13.00

Nu på lördag får vi författarbesök här i Bengtsfors bokhandel. Det är Ellinor Wikman från Ed som kommer hit och säljer och signerar sina böcker. Vill du bara komma in och prata med Ellinor så går det naturligtvis bra det också.

Beskrivning av böckerna:
I boken ”Mitt liv med endometrios” får ni följa tjugo kvinnor på deras resa genom livet med den livslånga och ibland aggressiva sjukdomen endometrios.
Är du förälder till tonårsdöttrar? Det här är en bok för dig. Har du en vän eller partner, som har svåra menssmärtor? Det här är en bok för dig. Arbetar du med kvinnor som har svåra menssmärtor? Den här är en bok för dig. Har du fått diagnosen endometrios eller misstänker att du har endometrios? Det här är DIN bok. Du är inte ensam.

”Barnlängtan”, är en självbiografi där ellinor beskriver sitt liv med sjukdomen endometrios, men också sin längtan efter att få bli mamma. Ellinor Wikman vill med denna bok sprida kunskap om den kroniska sjukdomen endometrios.

”Älska livet” är en diktbok som Ellinor tillägnat sin mormor Inga-Maj Ednell, som under många år var bosatt i Bengtsfors. Inga-Maj spelade boule med seniorerna på Sågudden och gick ofta på motionsdans både i Billingsfors och Dals-Långed. Boken heter ”Älska livet!” och innehåller tjugofyra texter från barnbarnets blogg.

Varmt välkomna in i butiken.