Nu har Bengtsfors Bok och Pappershandel fått ny ägare.

Det blir en ny ägare till Bengtsfors Bok & Pappershandel AB, eller Bokhandeln som jag själv kallar den.
Jag som tar över heter Marie Leander och har ingen som helst erfarenhet att driva bokhandel. Så det börjar pirra i magen när jag tänker på vad det är jag gett mig in på.

Vem är jag? Jo, jag är en hallänning som sedan ett drygt år tillbaka bor permanent i Svarttjärn, som ligger norr om Bengtsfors. Jag och min familj har haft ett fritidshus där som vi sakta men säkert byggt ut till ett permanentboende.
Vi bodde utomlands under 15 år och då var det skönt att ha sin fasta punkt i Svarttjärn att komma tillbaka till när vi var i Sverige på somrarna. Men nu bor alltså jag och min man och våra två katter här permanent.

Tanken med bokhandeln är att förutom det som Britt-Marie erbjudit i butiken så ska jag även ha ett litet mini ”galleri” där till att börja med mina egna tavlor i form av naturbilder från Dalsland ska hänga. Jag kommer också erbjuda utskriftstjänster i form av Fine art utskrifter upp till A2 storlek.

Jag hoppas att ni ska känna er lika välkomna in i butiken som ni gjort när Britt-Marie så förtjänstfull drivit bokhandeln.

Fr.o.m 22:a september så kommer butiken vara stängd och jag beräknar att öppna någongång under den andra veckan i oktober. Håll ögonen öppna för något ”öppningserbjudande”

Hoppas vi ses i butiken snart.

Kram på er.

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *