Oj, denna sida har varit lite bortglömd.

Tiden har rusat iväg och det har verkligen varit fullt upp sedan jag öppnade upp dörren till butiken den 9:e oktober.

Att tiden har rusat iväg brukar ju tyda på att man har skoj och det har jag verkligen haft. Det har varit supertrevligt att möta alla positiva och glada besökare i butiken. Jag är så tacksam för alla positiva kommentarer och stora leenden jag fått. Men det är mycket som ska skötas bakom kulisserna också och det har tagit mycket tid. Allt har jag gjort för första gången det är mycket att sätta sig in i. Att jag dessutom har behållt mina gamla uppdrag både volontärsuppdrag och betalda uppdrag har gjort att det inte funnits många minuter till övers trots långa arbetsdagar. Men nu är den mest intensiva perioden för mot ena uppdrag över och förhoppningsvis kan jag ta tag i sånt jag inte hunnit med förut. Denna hemsida är en sån sak som jag skulle vilja ta tag i.

Jag har möblerat om lite i butiken för att få plats med en vägg med tavlor och jag har dessutom fyllt på bokhyllorna med både inbundna böcker och pocketböcker. Det innebär att något har fått flytta ut från butiken. Det som har fått lämna är de begagnade böckerna som kunder har lämnat in. Tyvärr går det inte att få plats med allt som man vill.

En lite sitthörna där man kan slå sig ner och bläddra i en bok.
Bildväggen som just nu består av mina naturbilder från Dalsland som ingår i min almanacka.
Barnboksavdelningen har fått en färgglad matta.

Det som nu står på tur att ta tag i är att lära mig så mycket som möjligt angående landkartor, cykelkartor, terrängkartor, djupkartor, sjökort och båtsportkort och allt annat som har med kartor att göra. Där finns massor att lära har jag börjat förstå.

Jag hoppas att jag kan hålla denna sidan lite mer uppdaterad i fortsättningen.

Jag önskar er alla varmt välkomna in i butiken. Jag uppskattar besök oavsett om man tänkt handla något eller ej.

Ha det gott och ta väl hand om er.

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *